Online benefiet Yin&Muziek voor Prana Tempel Leeuwarden

Zondag 14 maart 2021 van 20:00 tot 21:00 

Yogastudio Prana Tempel in Leeuwarden is een geliefde plek waar wij al jaren Yoga & Muziek brengen en waar we sinds 2019 Ecstatic Dance organiseren. Al een jaar ligt de boel nagenoeg stil. Geen dans. Geen yoga. Geen ZEN-meditaties. 

Eigenaresse Yvonne Dijkstra doet net als andere ondernemers haar best om het hoofd boven water te houden en organiseert online sessies, maar het mag duidelijk zijn: het water staat haar aan de lippen. Dat gaat ons aan het hart. Vorige week hoorden we haar zeggen: “Dit moet niet nog veel langer duren.” Dat geldt voor veel ondernemers. 

Daarom organiseren wij aanstaande zondag een online benefiet Yin&Muziek via Zoom. Het is HOOG tijd dat de deuren weer open mogen voor sport, yoga, meditatie en dans! Daarmee maken we de wereld weer een beetje lichter! 

Steun Prana Tempel en sluit je zondagavond aan bij deze Yin-muziek-Zoom-sessie. Met een bijdrage van € 10,- steun je de Prana Tempel (meer doneren mag altijd!) en draag je Yvonne en Prana Tempel een warm hart toe. 

Aanmelden en doneren: 

  • Meld je aan door een mailtje te sturen naar: info@pranatempel.com
    onder titel: Wij steunen Prana Tempel!
  • Zondagmiddag ontvang je de Zoom-link en betaalverzoek
  • Zoom werkt op iPad, laptop en telefoon en klinkt het mooist als je het verbindt aan speakers 
  • Vanaf 19.45 kun je je aanmelden, Martin en Mika ontvangen je online
  • Om 20.00 starten we met een meditatie, daarna een paar yin-houdingen waarbij Martin en Mika muziek maken en mantra’s zingen. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top