Trust life!

TRUST LIFE

My wise teacher and beloved friend Bijan Anand always reminds me to do what brings me JOY!

De afgelopen dagen waren gevuld met vreugde. Dat komt dan weer door Murali (School voor vrije zelfexpressie) van Erica Nap die mij inspireert het lied van mijn ziel te zingen. Ik vond dat lied ~ en doop het bij deze direct tot mijn lijflied. Mijn levensmotto is: ‘Droom je leven en leef je droom.’ Al sinds jaar en dag beleef ik daar veel plezier aan (ja, ook in deze tijd).

Nu zie ik mensen om mij heen gebukt gaan onder nieuwe wetten en regels en telkens hoor ik de stem van mijn hart zeggen: “Vrijheid zit in je. Er is geen regel die je minder vrij kan maken dan je al bent.” Zo ontstond dit lied, waarin ik mijn levensvreugde uit, waarin ik zing:

‘Wat je ook wilt zijn, hoe je ook wilt leven, waar je ook wilt gaan: het is jouw leven! Vertrouw erop dat het leven je brengt wat nodig is om te groeien, ook als je de weg even niet weet.’

Goed, dus nadat Erica onze groep vroeg een lied te schrijven, pakte ik de ukelele en spendeerde een VOLLE zondag aan het oefenen. Dat is nu zo’n zes weken geleden. De tennisarm die ik daaraan overhield prikt hier en daar nog een beetje, dus het leek me toch echt het allerbeste als Martin de ukele ter hand zou nemen voor de opname.

Mijn geluk: Martin doet een opleiding tot producer… Dus waar ik alleen een uke voor me zag en misschien hier en daar een gezellig handklapje, haalde hij het hele arsenaal erbij: cajon, basgitaar, shaker en vooral: zijn muzikaliteit! Wij bouwden ons huisje om tot studio en zetten de telefoon op vliegtuigstand.

Toen ik vanochtend “Oeh lala lala” het begin van een achtergrondkoortje hoorde ontstaan, zei ik nog: “Neeeeeeh, dit gaan we niet echt doen, toch?” Whaha! LOL! Wel dus. Onze vreugde deel ik graag met je. Zoals Bijan zegt: DO WHAT BRINGS YOU JOY! En zoals Erica ons op het hart drukt: “Laten we vooral blijven zingen ~ en zing het lied van jouw ziel!” Voila. Uit volle borst.

TRUST LIFE!

Martin Kuipers: dankduizend 🎶❤🥰 I LOVE YOU!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top