Ecstatic Dance

Ecstatic Dance

Feel your heart, hear your soul and DANCE!

Ecstatic Dance is vrij dansen, op jouw manier. Draaien, springen, bewegen of liggend op de grond: je geeft uiting aan je gevoel in het moment. Er is geen goed, geen fout, geen pasje, geen ‘moves’. Voel en ervaar al je emoties. Leer nieuwe muziek kennen, nieuwe mensen, en vooral: jezelf!

Observeer je emoties en blokkades. Zit je geest je in de weg? Of kun je alles loslaten…Zonder woorden zijn we getuige van elkaars dans, van de veranderingen in de muziek en de energie in de zaal. Hoe wil je lichaam daar op reageren? Voel het maar, en dans het!

Blijf op de hoogte van evenementen die we organiseren!

Laat je e-mail achter en je ontvangt maandelijks m’n nieuwsbrief,
met daarin de laatste nieuwtjes, blogs en evenementen.

1. Waar vindt Ecstatic Dance Leeuwarden plaats?


Prana Tempel / Voel Je Goed Centrum in Leeuwarden.
Addres: Fonteinland 7, 1e verdieping.

2. Hoe ziet zo’n avond eruit?

Vanaf 19.00u ben je welkom. Om 19.30 starten we met een openingsceremonie. Fijn om daar bij te zijn, want het stelt je op je gemak. Korte openingsmeditatie en dan neemt Linda je mee de dans in. Twee uren met DJ Martin K! En daarna sluiten we om 22.00u de dans af. Fruit, thee en een beetje napraten…

3. Waar kan ik kaarten bestellen?

Tickets kun je vooraf online via de site Ecstatic Dance Leeuwarden bestellen, dan ben je zeker van een plekje. De overgebleven tickets verkopen we aan de deur vanaf 19.00u.

4. Ik ben alleen en vind het echt best wel spannend om te gaan…

We’ve all been there! Kom gewoon maar, je zult zien dat je in een warm bad terechtkomt. Er zijn altijd nieuwe mensen die er voor het eerst zijn, en er zijn mensen die al heel vaak Ecstatic Dance hebben meegemaakt. Dus: je bent niet alleen!

Dance your heart
Dance your soul
Be yourself
and
Shine your light

Scroll to Top