2 thoughts on “Van Aldegea naar Katlijk”

  1. Wat leuk. Op het terras in Wirdum, ik bracht jou je thee, jij vertelde me wat je doet. Heb diverse filmpjes gezien, o.a. Katlijk, waar een deel van mijn jeugd ligt. Zal je proberen te volgen. Groet en veel succes met alles wat je doet en van plan bent te gaan doen. Cor.

  2. Hoi Mika,

    Wat was het leuk om jou vanmorgen op je rijdende bedstee tegen te komen tijdens onze zondagochtend wandeling/training. Wat ben jij een heerlijk stoer en vrijgevochten mens dat je letterlijk gaat waar de wind je heen blaast…En dat je dan ook nog “Yogaat is helemaal geweldig. Toeval bestaat niet dus hopelijk kruisen onze paden weer. ”
    Je bent in ieder geval van harte welkom zonder kloppen bij onze Leefstijlschuur voor een hapje drankje en een slaapplekje waar je je benen kunt strekken na het fietsen bij ons in de de leefstijlschuur op de Sydtakke 18 in Rottum.
    Wie weet op de terugweg? Geniet van je reis en tot ziens!

    Groeten van Erik en Christien

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top