De Rijdende Bedstede: pontjes en heuveltjes

Hoe heerlijk klinken de regendruppels op het tentdoek! Zit in mijn huisje te schrijven, terwijl ik met een vrij trage verbinding mijn nieuwe filmpje uploadt. (Nog 2,5 uur te gaan, stond er hedenochtend, haha!). Die uren zijn nu voorbij. Alle apparatuur weer opgeladen door de zonnepanelen (THANKS @André, die ze sponsorde en THANKS @Vador, die de omvormer sponsorde).

Rijdende Bedstede pakt omweggetje

Die fietspontjes op de kaart…  dat moet ik nog even uitvogelen. Want ik ben er wel achter dat de Rijdende Bedstede op een onbemand pontje (lees: een soort gele drijvende bak met daarop een kabel waarmee je jezelf en je fiets naar de overkant kunt draaien) geen haalbare zaak is. Zo had ik een omweggetje te maken gisteren. Een prachtige weg werd het, dus ik maakte hem met een lach op mijn hoofd.

Die lach werd een frons bij het ‘de-heuvel-ophuffen-van-de-kar’, ai ai ai, wat een bak. Het was maar een klein heuveltje, maar ik gleed de hele tijd weg en helpers waren in geen omkriten te vinden. Uiteindelijk gelukt. En hier sta ik, op een wondermooie plek in Nes! #LeukLevenZo

 

1 thought on “De Rijdende Bedstede: pontjes en heuveltjes”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top