Spring Flower

Afgelopen week kwamen we met een grote groep vrouwen samen om de energie van SpringFlower alvast de wereld in te blazen. SpringFlower is een Lente Gathering van vier dagen, waar meisjes, meiden en vrouwen met elkaar samen zijn. Een plek waar je kunt spelen, ontdekken, zingen, dansen en ZIJN. Hier (her)vind je jouw kracht, om daarmee jóuw plek in te nemen! 

Elke levensfase heeft zo zijn eigen waarde en die wordt tijdens deze gathering in je naar boven gehaald en geëerd. Dus: kleine meisjes, grote meiden, jonge vrouwen, moeders en grootmoeders zijn samen op dit veld. 

Het is mij een eer om, samen met andere flowers, naast Agnes Eising te staan, die dit evenement organiseert. Het voelt goed om de aarde vruchtbaar te maken voor dit prachtige kleurrijke bloemenveld.

Wil je erbij zijn? ALLE vrouwen en meisjes zijn welkom! Tot 1 april geldt een vroegboek-korting voor meisjes en meiden. Ga naar www.spring-flower.nl voor meer informatie. Hoop je te zien van 5 t/m 8 mei!!  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top