Yoga&Muziek in kerk Jorwert 20 november

Op uitnodiging van Nijkleaster in Jorwert, komen Martin en ik in de prachtige kerk een Meditatief Moment verzorgen, met yoga, muziek, meditaties en mantra’s. De Kleaster-sneon (Klooster-zaterdag) wordt meerdere keren georganiseerd. We voelen ons vereerd dat wij een ochtend van het programma mogen vullen! 

MIJN LEVENDE LIJF
Je lichaam leeft en heeft je veel te vertellen. Wanneer je bewust bent van je lichaam, voel je hoe het werkelijk met je is, ben je aanwezig in het NU en krijg je ruimte voor ‘de ander en de Ander’. Op deze kleaster-sneon nemen Mika en Martin je mee naar jouw eigen levende lijf. Een mooie mengeling van meditatie, muziek, yoga en mantra’s. Luister in stilte of doe mee: voel je welkom. Yoga-ervaring is niet nodig. 

Aanmelden kan via info@nijkleaster.frl.
De bijdrage, incl. lunch is 35 euro. 

LET OP: het programma begint om 09.30 begint de ochtend!

1 thought on “Yoga&Muziek in kerk Jorwert 20 november”

  1. We hebben wat langer moeten wachten vanwege de coronapandemie maar op 23 april ’22 konden we naar deze bijeenkomst in Jorwert! Het was een hele fijne en warme ervaring.
    Dankjewel Marieke en Martin voor deze inspirerende yoga sessie!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top