Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober 2021: Bevrijd jezelf met Adem, Yin & Dans!

Bevrijd jezelf van de beelden die je over jezelf hebt, van overtuigingen die je met je meedraagt, van pijnstukken die zich hebben vastgezet in lichaam en geest, om dichter bij je ware zelf te komen. Je kiest voor zelfheling op fysiek, energetisch en spiritueel niveau. 

  • Adem brengt je in het lichaam, bevrijdt je van (onbewuste) pijnstukken en schept op diepe lagen ruimte.
  • Yin yoga zorgt voor een diepere (hernieuwde) verbinding met het lichaam en maakt het mogelijk los te laten wat jou niet langer dient.
  • Dans laat je voelen wie jij werkelijk bent en bevrijdt je van overtuigingen.

Martin en Mika nemen je mee op reis. Hoe bevrijden we onszelf van de gedachten die we over onszelf hebben? Hoe komen we tot onze ware kern? Hoe komen we op een plek, waarin we voelen dat we vrij zijn om onze eigen waarheid te spreken en te leven? 

Om ons verhaal los te kunnen laten is een portie moed nodig ~ en: lichaamswerk. Het lichaam slaat namelijk alles op. Ons celgeheugen is gevuld met verhalen. Door lichaamswerk vernieuw je cellen en daarmee creëer je een nieuwe versie van jezelf. 

Na dit weekend kijk je zonder twijfel op een andere manier naar jezelf in de spiegel. Je voelt je vrijer en hebt een diep besef dat jij je verhaal niet bent. Je verbindt je met jouw Creatiekracht en jouw Spirit. Hoe? Je mag het doorleven en loslaten. 

De kracht van het water en van het vuur zal je helpen in die transformatie. Evenals de bezielende begeleiding van muzikant, ademcoach en DJ Martin & schrijver, muzikant en yogi Mika. 

Maak de puurste versie van jezelf!  

Globaal programma Het Zonnehuis Exmorra

Vrijdagmiddag ontvangen we je in Exmorra bij Het Zonnehuis om 15.00u. In dit weekend doen we op deze prachtige locatie verschillende vormen van lichaamswerk, zoals ademsessies, yin yoga en dans. Verder ontdekken we in verschillende rituelen en werkvormen wat jouw dieper gelegen kern is. Zondags sluiten we af met een zweethutceremonie en een sharing.

Investering voor dit weekend (incl. 2x overnachting, 2x ontbijt, 2x diner, 2x lunch, tussendoortjes / thee, diverse inspirerende workshops en zweethut-ceremonie op zondag): € 395,-

Mika over Martin

Met Martin heb ik een waarachtige, eervolle, humorrijke, spirituele en ongelooflijk muzikale man aan mijn zijde. Martin is als geen ander in staat om woorden te geven aan diepgaande processen. Hij is goed in duiding en een meester in het stellen van de juiste vraag. Confronterend soms, maar met de juiste intentie. Als hij iets doet, dan is het mensen helpen groeien. Als ademcoach brengt hij je bij jouw ware kern. Ik durf te stellen dat zijn begeleiding daarin echt uniek in zijn soort is. Martins muziek is helend. Zodra hij zijn gitaar vasthoudt, voel je dat er liefde de ruimte instroomt. En wanneer hij als DJ achter de knoppen staat, dan weet je dat je de allermooiste muzikale reis ooit gaat maken. Martin is empatisch en super scherp. Dat maakt zijn steun liefdevol en helder tegelijkertijd. 


You’ve gotta love this man,
there is no other way! 

Martin over Mika 

Mika is onvoorwaardelijke liefde. Voor mensen, dieren, planten, het leven en het universum. Met haar open hart voelt ze precies aan wat er nodig is om haar heen. Met haar mooie stem zegt ze de juiste woorden op het juiste moment, en bezingt ze de stilte in de ruimte. Uit haar eigen ervaringen weet ze als geen ander hoe het lichaam werkt als het gaat om opgeslagen trauma’s en vastzittende overtuigingen. En hoe de geest oorzaak kan zijn voor het blokkeren van de stroom. Met haar humor en lach breekt ze in liefde elke muur die voor de waarheid staat af. Mika is een vrouw van de aarde, in diepe verbinding met de wijsheid van de natuur en het universum. 

Mika is de perfecte gids voor een reis naar binnen,
naar jouw waarheid. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top