Nieuwe binnenlocatie Ecstatic Dance Leeuwarden!

Ontzéttend blij zijn we dat we onze nieuwe plek met jullie kunnen delen: Dance Company 058 in Leeuwarden!! Afgekort: DC058. Eigenaar Meysam (docent Hip Hop) is enthousiast dat we met onze vrije Ecstatic dansers maandelijks zijn zaal komen vullen. Wij kunnen ons geluk niet op; hier kunnen we namelijk ook écht VRIJ dansen, omdat voor dansscholen andere regels gelden.

Onze dansavond blijft hetzelfde, maar we bieden het vanaf nu online aan als ‘Cursus Ecstatic Dance’. Daarvoor kun je je elke maand inschrijven, of je koopt een 5-rittenkaart. Ben je bekend met Ecstatic Dance Leeuwarden? Dan weet je genoeg als we zeggen dat de avond er precies hetzelfde uitziet als altijd! 

Hoe ziet zo’n cursus-avond er globaal uit? 

Elke avond beginnen we met een aantal geleide oefeningen om het lichaam op te warmen. Daarna heb je twee volle uren om je eigen weg te vinden in de dans. We eindigen weer gezamenlijk. 

19.00u – 19.30u Inloop
19.30u – 20.00u Openingsworkshop ‘Warming-up’
20.00u – 22.00u Vrij dansen met DJ MartinK of gast-DJ
22.00u – 22.30u Afsluiting ‘Cooling down’
23.00u Tijd om naar huis te gaan

Waar staat ‘Ecstatic Dance’ voor?

Ecstatic Dance is vrij dansen, op jouw manier. Draaien, springen, bewegen of liggend op de grond: je geeft uiting aan je gevoel in het moment. Er is geen goed, geen fout, er zijn geen precieze danspasjes. Voel, ervaar en DANS al je emoties. Zit je geest je in de weg, of kun je alles loslaten? Zonder woorden zijn we getuige van elkaars dans, van de veranderingen in de muziek en de energie in de zaal. De DJ neemt je mee op reis en jij mag jezelf helemaal laten zien; zoals jij bent, zoals jij je op dat moment voelt! 

Ecstatic Dance ‘reisgids’

  • Breng je eigen drinkbeker mee (wij zorgen voor kannen water & thee)
  • We dansen op blote voeten (of met sokken aan)
  • Tijdens de dans praten we niet met elkaar
  • De dansvloer is drank-en drugsvrij
  • Niemand maakt foto’s of filmpjes tijdens de dans 
  • We respecteren elkaar en geven elkaar ruimte
  • Het is echt een moment om jezelf te voelen en te voeden met jouw energie en die van de dansers om je heen! 

DATA Ecstatic Dance
Cursus 2021 / 2022 

Vrijdag 15 oktober 2021 – Speciale Editie! We dansen mee in de Dansmarathon Leeuwarden. Vijftig uur lang dansen! Ecstatic Dance Leeuwarden vult daarvan een blok van 3 uren op vrijdagmiddag, van 14.00u tot 17.00u, met onze eigen DJ Martin K.! (Informatie staat op onze site: EcstaticDanceLeeuwarden, er is ruimte voor 30 dansers.) 

Zaterdag 20 november 2021
Zaterdag 18 december 2021 
Zaterdag 22 januari 2022
Zaterdag 26 februari 2022

Zaterdag 26 maart 2022
Zaterdag 23 april 2022
Zaterdag 21 mei 2022

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top