Yin&Music @Students

Normaal gesproken maken we geen foto’s tijdens onze sessies Yin&Muziek, maar bij deze groep studenten kregen we de vrijheid om ons zielenwerk te brengen en te delen met de wereld. Een internationale groep studenten, nog nooit eerder op een yogamat gezeten – en ze lieten zich zomaar meenemen… gaven zich over aan ADEM, YIN, MUZIEK & ZEN.

In de auto zei Martin – een uurtje voor de sessie: “Oh, het zou wel eens kunnen zijn dat ‘t in het Engels moet, want het is natuurlijk een internationale club.” (…) Ehm. Natuurlijk…! WAAAHHH! Even schakelen. AUM, zen, Vinck, you can do this…

Hoe HEERLIJK is het om dit te delen! Grote ruimte, nieuwe microfoons cadeau gekregen van een dierbare vriend en daarmee zien wij onze dromen in vervulling gaan: grote zalen vullen om licht, liefde en muziek door de ruimte te laten stromen en mensen in volledige ontspanning te brengen.

JA, voorál in deze tijd!

❤ Love you Martin, doing our soulwork together!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top