Ware Vrouwenverhalen

In halfslaap kwam het idee tot me… als het ware binnengestroomd: ik ga verhalen optekenen van vrouwen! Niet zomaar een artikel over een levensgebeurtenis, nee: een KORT VERHAAL maak ik ervan. Daarmee geeft de vrouw mij de vrijheid om van haar verhaal een ‘nieuwe’ versie te creëren. Een versie waar zij vervolgens afstand van kan doen. Dat maakt het proces van vertellen een vorm van heling.

Delen is helen

De bedoeling is dat we deze verhalen met elkaar delen. Waarom? Omdat we elkaars verhalen zullen herkennen en voelen dat we niet alleen staan. Het zijn pure en waarachtige verhalen van sisters die de moed hebben gevonden om hun lief en leed te delen. Naast deze vrouwen interview ik vrouwen die er hun zielenwerk van hebben gemaakt om sisters te helpen helen. Op de site zijn dus ook ceremonies en rituelen te vinden die als ondersteuning dienen om trauma’s te verwerken.

2022

Dit jaar teken ik de eerste verhalen op, in 2022 zijn ze te lezen op de projectsite: www.warevrouwenverhalen.nl. Wil je er meer over weten? Heb je vragen? Neem gerust contact met me op!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top