Yin & Live Muziek dinsdag 1 juni 19.00u

Ik noemde het ‘de Ontdekking van de Hemel’ toen we op deze prachtige plek in Friesland kwamen om Yin&Muziek te brengen. Een half uurtje van Leeuwarden, Franeker/Sneek: 20 minuutjes. Prima te bereizen en je arriveert op een plek waar je direct ruimte en rust ervaart. We zijn ontzettend dankbaar dat we hier ons zielenwerk kunnen doen, omdat wij geloven dat meditatie, stilte en yoga JUIST in deze tijd ZO belangrijk is.

Martin en ik nemen onze instrumenten mee, laten je landen in jezelf en dan mag je je overgeven aan de YIN-reis. Yin yoga staat bekend om het langer vasthouden van de houding (2 tot 5 minuten) In de houding, of na de houding, maken we muziek voor je. We wisselen meditatie en stilte af met klank en zang. 

Yoga-ervaring is niet nodig. Ik geef meerdere mogelijkheden om in een houding te zijn, dus de sessie is voor iedereen toegankelijk.

Details: 
Dinsdag 1 juni van 19.00u tot 21.00u Yin & Live Muziek in Friesland
Opgave: stuur me een berichtje via de site, of bel/app me via: 06 – 20 17 47 30. Stuur me sowieso even een bericht alsjeblieft. 
Een dag van tevoren stuur ik je de locatie!
Matten, dekens en kussens aanwezig
Er is ruimte voor 12 mensen en we laten het doorgaan als er 8 deelnemers op de lijst staan.
Bijdrage: € 20,-

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top