Meisje van de zee

In 2019 / 2020 volgde ik bij de School voor Vrije Zelfexpressie ‘Murali’ van Erica Nap de jaartraining ‘Het vergeten Lied’. Ai ai. Wat een jaar… Het was thuiskomen in alle lagen. In de golfslag van het leven vond ik het licht in de diepte van mijn oceaan. Daar heb ik een diploma voor gekregen. En ja: dat zijn de betere diploma’s, daar kan geen Mavo, MBO of HBO tegenop! 🙂 Voor mijn eindpresentatie maakte ik deze film. En met het maken van deze film wist ik dat ik voortaan op deze manier mijn Ware Stem kan laten horen, omdat ik als Lichtwerker ben geboren.

Het kanaal

Erica leert mij dat ik het kanaal dat ik ben mag gebruiken om mijn ziel te laten spreken. Dat ik mijn schrijftalent daarvoor mag inzetten. Het ene moment word ik wakker in de nacht; die berichten zijn speciaal voor mij. Maar ook kan ik mijzelf bewust openstellen en ook dan schrijf ik zonder pauze wat mijn ziel wil delen. Noem het vrij werk. Ik noem het zielenwerk en ik deel het met je. Voor wie het wil horen, voor wie het wil beluisteren; dit is de stem van mijn ziel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top