Rijdende Bedstede Vlog#8 Kom in de bedstee m’n liefje

De eerste mail die ik van Oebele krijg, vangt aan met: ‘Kom in de bedstee mijn liefje!’ Hij wil de bak wel voor me bouwen, zoveel is duidelijk. Ik stuur hem mijn eerste schetsen en een lijst met wat ik in íeder geval mee wil op reis. M’n yogamat en m’n gitaartje staan op nummer 1 en 2. Immers, daarmee ga ik mijn geld verdienen.

Rijdende Bedstede

In de zomer van 2017 maakte ik een fietstocht door Friesland op mijn bakfiets. Genaamd: ‘De Rijdende Bedstede’. Zo noemde ik hem, omdat ik er ook in kon slapen. Een bed op wielen. Mijn plan was Noord-Nederland te befietsen. Dat liep even anders… Daarover schrijf ik nu. En mijn schrijven deel ik met je, via mijn vlogs. Elke vrijdag een nieuw hoofdstuk. Volg mij, vlog ik! 

YouTube VinckieVlogs

Abonneer je op mijn Youtube-Kanaal, vin(c)k je het icoontje met het belletje aan, dan krijg je wekelijks bericht wanneer ik een nieuwe vlog post. Via onderstaande link kom je op mijn kanaal. Ik heb al 42 subscribers 😀 😉 Op naar virale posts zeg ik, whaha! Seeyou online!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top