Rijdende Bedstede Vlog#7, Novemberstorm

‘Bedankt voor de samenwerking, ik ga mijn leven anders inrichten. Tot ziens.’ Of: ‘Ik geloof dat het leven anders bedoeld is. Ik wil eigenlijk alleen nog maar Zijn en Zwerven.’ Hm. Ik ben tekstschrijver van beroep, maar deze zelfgekozen schrijfopdracht kost mij nogal wat hoofdbrekens.

Rijdende Bedstede

In de zomer van 2017 maakte ik een fietstocht door Friesland op mijn bakfiets. Genaamd: ‘De Rijdende Bedstede’. Zo noemde ik hem, omdat ik er ook in kon slapen. Een bed op wielen. Mijn plan was Noord-Nederland te befietsen. Dat liep even anders… Daarover schrijf ik nu. En mijn schrijven deel ik met je, via mijn vlogs en blogs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top