Een Bak Liefde

“Ik weet zéker dat mijn fietstocht met de bak mijn leven een positieve draai geeft.” Leer me kennen: op z’n tijd gooi ik het leven graag om. Dat houdt de mensch scherp en levendig. Op pad gaan met de Rijdende Bestede leek me zodoende een zeer goed plan. De grote verandering kwam echter uit een heel andere hoek. Onverwacht. Zoals dat gaat. Daar stond hij ineens voor me: de man van mijn dromen. (Wist ik veel dat die überhaupt bestond, ik was al een tijdje opgehouden met zoeken.)

Muziek & Meditatie

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/241987784″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Een half jaar voor mijn vertrek nam ik contact met hem op. Ik had muziek van hem gehoord en ik dacht: ‘Hm. Als wij onze krachten nou eens bundelen… mijn stem voor meditatie, met als vlechtwerk zijn muziek.’ Ultieme combi. Enfin, dat is gebleken. Alleen blijkt dat vlechtwerk meer dan muziek en meditatie te omvatten.

LIEFDE. Dat is wat het is. Puur en zuiver.

En dat is weer een ultiem voorbeeld van dat je kunt plannen wat je wilt… het leven neemt toch vanzelf een eigen wending. Twee jaar lang deed ik over de voorbereiding van mijn bakfietsplan. In m’n eentje. Met in gedachten een pelgrimage door Noord-Nederland. En ineens stond er een man naast me. Die man heeft de afgelopen tijd voor me gezorgd toen ik ziek thuis was. Met die man zat ik de afgelopen dagen (weer gezond en wel!) op mijn vertrouwde steigertje aan de Franekervaart mantra’s te zingen.

En dat is wat we willen delen met de wereld. Nu ja, laten we beginnen met Friesland 😉  Na mijn rustperiode ga ik morgen weer naar mijn bak terug. Hij stond veilig bij Klaas & Riekje Kommerij in Dokkum, waarvoor mijn dank! Ik neem De Liefde mee. Hij brengt z’n gitaar. Ik mijn yogamat en mijn stem. Doen we wat we aanvankelijk van plan waren te doen: yoga, muziek en meditatie vervlechten tot iets heel moois.

Yoga, muziek, meditatie & fruit van Klaas en Riekje Kommerij, zaterdag 5 augustus 16.00 uur DOKKUM

Wil je erbij zijn?

Martin (dattisum) en ik zijn om 16.00 uur bij Klaas & Riekje Kommerij:
De groenteman van Dokkum.
Adres: Legeweg nr. 3 in Dokkum.
Van daaruit lopen we naar een mooie plek waar we in de buitenlucht volledig de ontspanning ingaan. Neem een glas mee, wij doen de thee ~ en Klaas & Riekje zorgen voor een heerlijk stuk fruit na afloop!
Duur: een uur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top