Met het pontje over bij Wyns!

“Ik bin net sa talich”, zei de oersetter. “Dat fyn ik wolris jammer hear, der komme hjir sa folle minsken, út Canada, Dútslân, België. Ja… Dy ferstean ik dan wol.” 😉

Sybe, de man van de ‘Wynser Oerset’ zei: “Ik ben niet zo talig, dat vind ik wel eens jammer hoor. Er komen hier zo veel mensen. Vanuit Canada, Duitsland, België. Ja, die Belgen versta ik dan wel.”

Het was een prachtgesprek en ik zou willen dat ik alles had opgenomen. Een klein stukje deel ik met je. Na een mooie fietstocht van Martenastate naar Burdaard. Zien wat de rest van de week me brengt. In ieder geval aardig wat interviews voor een mooi magazine, ik geef nog een workshop schrijven aan een afdeling secretariaat ~ en ik hoop nog naar mijn oude geliefde stadje te fietsen…. DOKKUM! <3

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top