Rust @de Rijdende Bedstede

En zo gaat het dan: je geniet ultiem van je goeie plan en dan merk je ineens dat je lichaam zegt: HO VINCK! Zo is ‘t wel even genoeg ja. Pas op de plaats. Dat moest ik de afgelopen twee weken doen. Te lang op het zadel gezeten. Teveel uren gedraaid. En daar wordt het interessant:

‘Thuisthuis’ richt ik mijn werkend bestaan zo relaxed mogelijk in. Dat wil zeggen: de ochtenden besteed ik aan wandelen, meditatie, yoga en rustig ontbijten. Op mijn bakfiets draaide ik de zaak de afgelopen maanden compleet om. Ik werkte ‘s ochtends op de bedstede, om zo snel mogelijk die bak weer te kunnen inpakken, zodat ik mijn tocht weer kon vervolgen. Het was zo LEUK allemaal!!!

Fimpjes, foto’s, berichten schrijven, sociale media, appjes, telefoontjes, interviews…
En elke dag zoveel mooie verrassingen en ontmoetingen! 

De rust voorbij

Mijn dagen zijn volledig anders gevuld en vooral: GEVULD. Precies het tegenovergestelde van hoe ik normaliter leef. Als ik zes uren achter m’n laptop zit om te schrijven, voel ik simpelweg weerstand. Ergo: dat doe ik niet. Zes uren op de bakfiets? EEN FEESTJE! Dat maakt het zo moeilijk om juist dan te zeggen: ik pak even een rustmomentje. Maar vanaf nu ga ik dat wel doen. Paar uurtjes fietsen en dan even van ‘t zadel 😉 Leermomentje. Zo kom ik de zomer wel door!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top