En toen was er: de Rijdende Bedstede

HET plan was: laptopje mee, yogamat, kruik vol water en fietsen maar! Als ik ergens mijn werk kan doen, dan is het namelijk: overal. Dat was het beeld van mij in de zomer van 2017. En een avontuur werd het zéker! Het was alles wat ik ervan verwacht had, en meer, en minder! De Rijdende Bedstede: mijn bakfiets waarin ik ook sliep. Simpelweg een goed verhaal.

Het is mooi als je je werk overal kunt doen. Dan kun je dus ook een stuk gaan fietsen. Op een goed moment die fiets even parkeren. Een bureaublad uitschuiven. Interview doen. En schrijven. Tegen de avond een maal koken. De zon onder zien gaan op een nieuwe plek. In een bakfiets gaan liggen om te slapen tot de morgenstond (en die heeft goud…)

Droom je leven en leef je droom!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top