Eerste tegenprestatie voor sponsor Sigrid

Haaaa! LIEVE Sigrid! WAT EEN BAK!! Je vroeg me een filmpje te maken waarin ik eerst op mijn bakstee te zien ben en eindig op een motor…. Wie schetst mijn verbazing? Gisteren reed ik van Oentsjerk naar De Tike. Langs het Prinses Margrietkanaal komt er een motorrijder op mij af. Hij stopt. Doet zijn helm af. En zegt:

“Ben jij die Mika van de krant?”

Sinds ik in de Leeuwarder Courant stond, ben ik het meisje van de krant in Friesland. We raakten aan de praat. En ineens dacht ik: ‘Dit is geen toeval.’ Dus ik pakte mijn kans. Vroeg Henk Wim of hij met mij een filmpje wilde maken voor een van mijn sponsoren. En YES! Dat wilde hij. Sigrid, bij deze! Met veel dank voor jouw sponsoring. Je hebt me geholpen mijn droom waar te maken!!! <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top