Moederdag op de bedstee!

Hoe tof is dat, dat je moeder langskomt als je ergens in ‘the middle of nowhere’ aan het rondtoeren bent! The middle begon vandaag bij De Tike, waar ik voor ‘t weekend een warm welkom kreeg en vandaag op Moederdag een warm afscheid. Wauw. Thanks!

Schelpenpaadjes voortaan maar vermijden 😉

De familie waar ik verbleef deed mij uitgeleide. “Ik weet nog wel een leuke route!” Zoonlief zei: “Mar mem, dêr hawwe se krekt in nij skelpkepaad dellein.” (Daar ligt net een nieuw schelpenpad…) Daar zak je met een minstens-honderdkilo-bedstede-op-wielen wel goed diep in kan ik je melden. Bij deze leave Yk, dank ik je voor het duwen!!

Mei mem yn Fryslân

En daar fietste mams mij tegemoet, tussen Oudega en Nijega. Samen verder. Prachtige route, met een uitdaginkje. Dit keer geen HOGE brug, maar een smalle….

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top