Wat een BAK!

Okay, toegegeven, ik schrok me een HOEDJE toen ik afgelopen donderdag de nieuwe bak (lees: mijn huis&bed voor de komende maanden) zag. Oebele had hem met veel liefde gemaakt, nadat hij mijn tekeningen had gezien en we samen tien rondjes om de oude bakfiets hadden gewandeld om te kijken en te meten.

Hij HTS-bouwkunde, ik een creatieve Vinck. Toen Oebele dus zijn bouwtekeningen stuurde, heb ik alleen naar de tekening gekeken, niet naar de afmetingen. Tekening zag er goed uit

Och heden! Toen ik die bak ‘realtime’ zag, dacht ik: ARME benen! Die moeten dat allemaal huffen straks!

Maar Oebele had het over millimeters en dat deze bak echt (WIER) net zo zwaar was als de bak die er voorheen in zat. Had iets te maken met minder brede planken. HTS boven alles!

Aankomende donderdag gaan we de nieuwe bak erin zetten. Dan ga ik direct een proefritje maken, ben benieuwd! Ook nog even verven, want nu lijkt het net een ijsco-wagen. Jerrycans halen voor water & wijn. Tent erop.

En HOP, de WEIDE & de WERELD in!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top