Zadelpennen flexen en lassen

Dat een zadelpen nou nog ‘t meeste werk zou opleveren, dat hadden we niet verwacht. De vorige pen zat stevig vast gelast. Johan van Tweewielers De Jong heeft er dus een flex bij moeten pakken om de boel eerst helemaal los te maken. Vervolgens een nieuwe pen erin geramd… en daar kon m’n nieuwe mooie Brooks zadel op! Authentiek plaatje hoor zo.

Alleen dat nieuwe lederen zadel moet nog even ‘ingezeten’ worden… Ik kan je melden: dawornogwa! Oei. Bij de tocht van Wommels naar Britswert riep mijn achterwerk vandaag: “Hey Vinck! Wat dacht je er zelf van? Even staan op de trappers misschien?” Ik heb daar direct maar gevolg aan gegeven. Ben wel benieuwd naar wat het achterwerk de komende maanden nog gaat roepen ….

1 thought on “Zadelpennen flexen en lassen”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top