Sponsor jij een plank van de bak?

Vier stuks. Voor, achter, links, rechts. Zie hier: mijn kast. De plek waar ik mijn spullen kwijt kan tijdens het fietsen door Noord-Nederland. Daar ligt dus sowieso mijn yogamat. (En een paar extra, voor als ik lesgeef ergens in een weiland). Een jerrycan met water. Gasstelletje. Wat kleding. Slaapzak. Noem het maar op. De planken maken de bak! Sponsor jij een deel van die bak? Doe een plank en maak me blij!

Tegenprestatie

Iedereen slaapt lekker in mijn huis. Sponsor jij een plank? Dan nodig ik je uit om deze zomer een nacht in mijn huisje in Friesland aan het water te komen logeren. Het enige is dat ik er niet ben om ontbijt voor je te maken, dus dat mag je zelf doen. (Of langskomen als ik terug ben, maar dat duurt wel even!)  Laat me in je betalingsbericht weten wanneer je hier graag een nachtje wilt zijn, dan neem ik daarover op een later moment contact met je op! Super dank voor je bijdrage!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top