Sponsor jij de bodem van de bak?

De bodem van de bak, hm, zeg je dat zo? Hoe het ook zij: het zijn de twee langste en breedste planken van de Rijdende Bestede. De basis van m’n huissie als het ware. Dit is de plek waarop straks AL mijn spullen liggen die meegaan op reis. Nuja, al mijn spullen? Ik heb Oebele, de man die de bakfiets gaat vermaken, een lijstje gestuurd met wat ik in ieder geval nodig heb onderweg. Op basis daarvan maakt hij een indeling. Je zult het zien te zijner tijd. Sponsor je dit onderdeel, dan staat daar mijn eigen huis tegenover! Mensen noemen dat soms een klein huisje, maar in vergelijking tot mijn Rijdende Bedstede is het een waar paleis! Wees daar welkom!

Tegenprestatie

Sponsor jij de bodem van de bak?  Dan nodig ik je uit om deze zomer een lang weekend in mijn huisje in Friesland aan het water te komen logeren. Mijn kleine paradijs = jouw kleine paradijs.  Je stapt de deur uit en je kunt een bommetje doen in de vaart. Daar wil ik overigens graag foto’s / filmpjes van ontvangen 😉 (Ik heb nog zó gezegd: DOE EEN BOMMETJE!) Laat me in je betalingsbericht weten in welk weekend je hier graag wilt zijn, dan neem ik daarover op een later moment contact met je op! Super dank voor je bijdrage!

 

2 thoughts on “Sponsor jij de bodem van de bak?”

  1. ditist voor deel van de opbouw van de bak .
    weekeinde
    13 ,14 mei , zou ik en mijn 3 kinderen knus in jou huisje willen logeren ,en natuurlijk bommetjes in de vaart doen .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top