Sponsor jij het dak boven mijn hoofd?

Een dak boven je hoofd is een van de basisbehoeften in het leven. (En terwijl ik dat opschrijf, besef ik hoeveel mensen er geen dak boven hun hoofd hebben! Iets om bij stil te staan…) Ik heb gelukkig een huis. En straks een Rijdende Bedstede. Met Oebele (dat is de man die mijn bak gaat verbouwen) ben ik nog in overleg hoe het dak er precies uit moet komen zien, maar dat ik iets boven mijn hoofd nodig heb, is duidelijk! Het is een van de grotere sponsoronderdelen en daar staat dus ook een van de grotere tegenprestaties tegenover.

Tegenprestatie

Sponsor jij het dak boven mijn hoofd? Dan nodig ik je uit om deze zomer een midweekje in mijn huisje in Friesland aan het water te komen logeren. Mijn kleine paradijs = jouw kleine paradijs.  Je stapt de deur uit en je kunt een bommetje doen in de vaart. Daar wil ik overigens graag foto’s / filmpjes van ontvangen ? (Ik heb nog zó gezegd: DOE EEN BOMMETJE!) Laat me in je betalingsbericht weten in welke week je hier graag wilt zijn, dan neem ik daarover op een later moment contact met je op! Super dank voor je bijdrage!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top