Sponsor jij m’n boekenkastje?

Ja, hoeveel ruimte heb je in zo’n bakfiets? Toch geen ruimte voor een boekenkast? Nou, hoe het ook gebeurt, het zal gebeuren: ik wil mijn boeken mee op reis. Of het nu over de leer van de chakra’s gaat, of dat het een goede roman is; ik lig waarschijnlijk vroeg in m’n bedstede en dan wil ik wel wat te lezen hebben. Sponsor jij de boekenkast? Welke vorm hij ook krijgt, ik ben je dankbaar voor het beschermen van de letters!

Tegenprestatie

Sponsor jij een de boekenkast? Dan maak ik speciaal voor jou een filmpje als ik op reis ben door Noord-Nederland. Geef in je betalingsbericht aan wat je graag terug wilt zien in dat filmpje. Ik kan bijvoorbeeld wel een stuk voorlezen, uit een boek 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top