Sponsor jij het wijnvat?

Ja, ik noem het wijnvat, maar dat gaat natuurlijk niet passen in die bak. Mijn meedenkende vakman Oebele weet daar vast iets op te vinden. Want dat ik voor mijn gasten een glaasje wil kunnen schenken, leidt geen twijfel. Overigens geen idee of er gasten langskomen… maar je kunt niet goed genoeg zijn voorbereid.   Sponsor jij het vat? Ik schenk de wijn!

Tegenprestatie

Met het sponsoren van het wijnvat nodig ik je uit voor het speciale yoga-muziek-met-na-afloop-bubbels-arrangement. De enige yogales die ik niet afsluit met thee, maar met een goede fles bubbelino’s. Want ja, yogini’s zijn gezond en wel, maar een glaasje voor de feestvreugde sla ik niet af hoor! Samen met jou en een selecte groep andere donateurs vieren we het leven, de (waargemaakte) dromen en de vrijheid!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top