Sponsor jij het waterreservoir?

De eerste kilometers die ik op mijn bakfiets heb gemaakt, was ik een flesje water vergeten. Ik kan je melden: da’s niet handig. Waar ik normaliter al aardig wat water verlies tijdens een fietstochtje, was dit op mijn ‘Rijdende Bedstede-to-be’ een dubbele hoeveelheid. Drinken is dus essentieel. Dat reservoir mag wat mij betreft best groot zijn. (Of moet ik dan weer te hard trappen om vooruit te komen?) Hoe het ook zij: water zal ik nodig hebben. Sponsor jij het reservoir?

Tegenprestatie

Met het sponsoren van het waterreservoir nodig ik je uit voor het speciale yoga-muziek-met-na-afloop-bubbels-arrangement. De enige yogales die ik niet afsluit met thee, maar met een goede fles bubbelino’s. Samen met jou en een selecte groep andere donateurs vieren we het leven, de (waargemaakte) dromen en de vrijheid!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top