Sponsor jij een kraantje?

Ik zie voor me: die bak van de fiets…. en dat daar dan een kraantje uit steekt ? Oebele, de man die de bak gaat ombouwen tot bedstede, zegt dat het allemaal mogelijk is. Daar houd ik van: denken in mogelijkheden. Geen ‘Maar eh, dat wordt wel lastig, want..’ of: ‘Maar eh, is het niet zwaar om met een vat vol wijn te trappen?’ Nee. Ik trap mezelf het land wel door, daar hoeft niemand zich zorgen om te maken. Dat we daar op zijn tijd bij moeten drinken (water OF wijn), lijkt me evident. Sponsor jij het kraantje? Jihoe! Thanks! 

Tegenprestatie

Sponsor jij een kraantje, dan stuur ik jou tijdens mijn reis een kaartje! Ongetwijfeld vanaf een mooie plek, ik laat het je weten. Misschien treffen we elkaar nog wel ergens onderweg ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top