Sponsor jij een wiel?

Gelukkig hoef ik het wiel niet opnieuw uit te vinden; drie stuks zijn er en die rollen me  vanaf mei naar elke gewenste plek! Stevige wielen zijn het bovendien. Als ik die eenmaal aan het draaien heb, is er geen houwe meer an! Het is een ‘doortrapper’, dus remmen vraagt wel wat extra’s van de bovenbeenspieren. Gelukkig heb ik van m’n moeder al een rem gekregen, dus ook het (op tijd) stoppen komt goed. Ik kan op pad. Vooruit zo die gaat! Sponsor jij een wiel? Dan help je me aardig op weg!

Tegenprestatie

Mikasa es su casa voor een nacht! En hoe eerder je er bent, hoe langer je kunt genieten van twee dagen in mijn kleine paradijs! Sponsor jij een wiel? Dan nodig ik je uit om deze zomer een nacht in mijn huisje in Friesland aan het water te komen logeren. Het enige is dat ik er niet ben om ontbijt voor je te maken, dus dat mag je zelf doen. (Of langskomen als ik terug ben, maar dat duurt wel even!)  Laat me in je betalingsbericht weten wanneer je hier graag een nachtje wilt zijn, dan neem ik daarover op een later moment contact met je op! Super dank voor je bijdrage!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top