Sponsor jij een binnenband?

Het is lang geleden, maar ik zie mezelf nog langs de kant van het fietspad staan, met zo’n rood-wit doosje en een platte band. Het was altijd een ‘gedoetje’ om het lek te vinden. Ik kan je zeggen: zoek het lek van een bakfiets-band en je bent een held! Ik zeg: liever geen lek… Dat vraagt zodoende om een perfectomundo topkwaliteit binnenband. Sponsor jij ‘m? Ik doe er lucht in en fietsvlieg over de paden!

Tegenprestatie

Sponsor jij een binnenband? Dan maak ik speciaal voor jou een filmpje als ik onderweg ben, vanaf mei. Laat me in je betalingsbericht weten wat je daarin graag terug wilt zien. Wees mild… ik ben geen stuntmaster, maar yogini!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top