Sponsor jij de kettingkast?

De kettingkast beschermt niet alleen mijn ketting, maar ook mijn mooie broek! Trek je een mooie broek aan als je honderden kilometers gaat fietsen? Jawel. Mijn wijde yoga-broek waarin ik elk gewenst moment in elke gewenste houding kan gaan staan 😉 En gezien ze bij Tweewielers De Jong in Wommels, waar mijn beauty van een bakfiets nu onderdak heeft, die ketting even goed gaan smeren, is een kast wel zo handig! Sponsor jij ‘m? Thanks!

Tegenprestatie

Sponsor jij de kettingkast? JEEJ, geen vieze broekspijpen. En speciaal voor jou maak ik onderweg een filmpje. Laat me in je betalingsbericht weten wat je daarin graag terug wilt zien. Wees mild… ik ben geen stuntmaster, maar yogini!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top