Sponsor jij de rem?

De eerste reactie van mijn moeder was:

“JA! Ik sponsor de REM! Want… er moet af en toe wel even een rem op jou.”

Ze spreekt uit ervaring ? Dus, dat eerste belangrijke onderdeel is al direct gesponsord, da’s mooi meegenomen! @mams: dank voor jouw (morele) steun! Maarrrr… met alleen een rem, kom ik natuurlijk niet vooruit ? Sponsor jij een ander onderdeel? Ik dank je bij voorbaat!

Tegenprestatie

Natuurlijk staat er wat tegenover. Met het sponsoren van mijn rem nodig ik je uit voor het speciale yoga-muziek-met-na-afloop-bubbels-arrangement. De enige yogales die ik niet afsluit met thee, maar met een goede fles bubbelino’s. Samen met jou en een selecte groep andere donateurs vieren we het leven, de dromen en de vrijheid!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top