Sponsor jij het tentdoek?

Mijn slaapkamer gaan we voorzien van een tentdoek. Hoe dat er precies uit komt te zien? Ik laat het je weten! Wil jij het tentdoek sponsoren? Dan zorg je voor mijn bescherming in de nacht. Heel fijn ūüôā Ik dank je bij voorbaat.¬†Het is een van de grotere sponsoronderdelen en daar staat dus ook een van de grotere tegenprestaties tegenover.

Tegenprestatie

Sponsor jij het tentdoek van de Rijdende Bedstede? Dan nodig ik je uit om deze zomer een midweekje in mijn huisje in Friesland aan het water te komen logeren. Die is gewoon gebouw met stenen. Lekker warm. Comfortabel. Goed bed. Leuke keuken. Mooi uitzicht.

Mijn kleine paradijs = jouw kleine paradijs.  Je stapt de deur uit en je kunt een bommetje doen in de vaart. Daar wil ik overigens graag foto’s / filmpjes van ontvangen ? (Ik heb nog zó gezegd: DOE EEN BOMMETJE!) Laat me in je betalingsbericht weten in welke week je hier graag wilt zijn, dan neem ik daarover op een later moment contact met je op! Super dank voor je bijdrage!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top