Sponsor jij het stuur?

Zonder stuur kan ik m’n Rijdende Bedstede niet naar Drenthe, Groningen, de eilanden, Noord-Holland en weer naar huis, Friesland!, sturen. Sponsor jij m’n stuur, dan sponsor je dus letterlijk mijn route. Mijn uitgestippelde weg. Overigens heb ik alleen de provincies in mijn hoofd, de weg wijst zich verder vast vanzelf. Daar vertrouw ik op.

Dat stuur moeten we nog maken! Want we praten hier niet over een staafje met handvatten eraan (zoals hier op de foto), nee, we praten over een prachtig stuk staal dat Johan (de fietsenman) nog speciaal voor me vormt, zodat ik FIER door ‘t land kan fietsen!

Tegenprestatie

Met het sponsoren van mijn stuur nodig ik je uit voor het speciale yoga-muziek-met-na-afloop-bubbels-arrangement. De enige yogales die ik niet afsluit met thee, maar met een goede fles prosecco. Samen met jou en een selecte groep andere donateurs vieren we het leven, de (waargemaakte) dromen en de vrijheid!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top