VlogVinck: Dittistplan!

Bij het plan 2017 dat ik aan mijn ouders vertelde, konden ze een ‘Ja, natuurlijk- er is maar één in de familie die zoiets bedenkt-glimlach’ niet onderdrukken en tegelijkertijd fronsten zij. Diep. Want.. oh oh oh, komt dat wel goed? JAWEL, zeg ik. Dat komt goed. ?

Dittistplan

Het enige wat ik nodig heb is een beetje support. En ja, een goeie slaapzak t.z.t., maar daar heb ik al een sponsor voor en dat is Michael ? Weet je dat trouwens nog Horsthuis? ? Staat op een bierviltje. (En zoals je weet staan op viltjes de beste ideeën!) Wij dronken daar overigens een heerlijke Karmeliet bij (LEKKERSTE BIERTJE OOIT!) In Paddy o’Ryan, te Leeuwarden. Hm. Good old days. (Ik heb de tripels ingeruild voor kruidenthee.)

Hoe het ook zij: hier een voorproefje! Niet van het bier (al raad ik ‘m dus van harte aan), maar van mijn PLAN 2017!  Jihoe! ?

 

 

1 thought on “VlogVinck: Dittistplan!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top