Sponsor JIJ de Rijdende Bedstede? Ja! Leuk. DOEN!

Die prachtige bakfiets ben ik nog bij elkaar aan het sparen. Want niet alleen gaan we die fiets nog opknappen (ik ga voor zo’n hele mooie ouderwetse bakkersfiets), maar die bak gaan we ook nog goed verbouwen. Want … daarin ga ik slapen.

Bij het sparen voor dit plan kan ik wel wat hulp gebruiken ? Wil jij een onderdeel sponsoren? Blijf me dan volgen, want vanaf begin 2017 post ik wekelijks onderdelen op m’n site die ik graag laat sponsoren. Daarmee hoop ik mijn plan te kunnen verwezenlijken.

Sponsor een onderdeel van de fiets

Van spaak tot koplamp, van ventiel tot een plank van de bak: je kunt elk onderdeel sponsoren. Daarmee help je mij letterlijk op weg! Wat je ervoor terugkrijgt? Dat laat ik per onderdeel weten. Het varieert van een kaartje dat je van me ontvangt als ik onderweg ben, tot een yogales, tot een weekendje in mijn huissie aan de vaart. Je sponsort niet alleen de fiets & de verbouwing van die fiets, maar vooral ook mijn boodschap:

Wij leven in een vrij land. Wij hebben een keuze in hoe we ons leven inrichten. Wij hoeven niet te vluchten. Ik slaap bijvoorbeeld vrijwillig in een tent. Vier die vrijheid. Elke dag. Doe de dingen die je wilt doen. Zeg niet: ‘Ja, maar… dat kan niet want…’ Nee. Verschuil je niet achter de ‘komma-maar’. Leef! Hoe jij dat wilt. Hier in Nederland kan het!

6 thoughts on “Sponsor JIJ de Rijdende Bedstede? Ja! Leuk. DOEN!”

  1. Leuk, kom je dan dit jaar langs in de “Rijdende Bedstede” Neem dan nog een handje graszaad mee. Kun je je gedachte hier weer uitstrooien.

  2. Hoi. Ik sponsor een zadel en een biefstuk.
    Goed zadel voor om de hele reis goed mee door te komen en een biefstuk dat gedurende de eerste dagen je kont niet stijf wordt.
    succes met je nieuwe project

    1. Whaha! Hoe grappig! 🙂 En er zijn al meerdere mensen die zich hebben aangeboden voor het zadel…. Kennelijk toch wel een belangrijk onderdeel! Binnenkort ga ik de onderdelen online zetten, dank voor je bericht MET biefstuk!

    1. Wat tof Yvon! Dank je. Glimlach hier. En … ik ga vanaf volgende week de onderdelen online zetten. Kun je zelf een blije bel of een kleine spaak kiezen! 🙂 Je hoort van me. En ik fiets graaaaaag bij jullie langs. (Kan het pontje mij houden?)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top