De Rijdende Bedstede

Jaaaah! Gevonden! De Rijdende Bedstede… Vlak voor Kerst ging ik naar Johan, Jornt en Jan Dirk van Tweewielers de Jong in Wommels. Dat zijn de mannen die al jaren mijn fiets onderhouden. Daarmee cross ik door stad en land (of beter gezegd: door land en stad) om op plaats van interview te komen.  En (hoe tof!): laat het nou Johan zijn die mijn ultieme bakfiets heeft gevonden! Mooier kan ’t niet. Bouwjaar: 1977. Zelfde bouwjaar als dat van mijn tweelingbroer en mij. ?

Van bak tot Rijdende Bedstede

In mei dit jaar ga ik ermee op pad. Voor die tijd gaan we ‘m nog opknappen. De mannen in Wommels gaan ervoor zorgen dat ‘ie perfect rijdt. En Oebele, mijn meedenkende vakman, die gaat er een bedstede van maken. Oi oi oi, ‘k heb er nu al zin in! Het filmen en fietsen tegelijkertijd, vraagt nog om wat aandacht; ik heb ‘m al twee keer bijna de vaart ingereden…!! Maarrrr, oefening baart kunst, dus dat komt wel goed. Het is immers nog geen mei 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top