Yin & Muziek @Exmorra

October 19, 2021 7:00 pm / 9:00 pm

De trilling en de klanken van onze muziek ~ in combinatie met Yin yoga ~ is de weg naar jouw zelfheling. Yin yoga staat bekend om het langer aanhouden van de houding (2 tot 5 minuten). In (of na) de houding maken wij muziek en zingen voor je. We wisselen meditatie en stilte af met klank en zang. Yoga-ervaring is niet nodig. Ik geef meerdere mogelijkheden om in een houding te zijn, dus de sessie is voor iedereen toegankelijk.

Ik noemde het ‘de Ontdekking van de Hemel’ toen we op deze prachtige plek in Friesland kwamen om Yin&Muziek te brengen: het Zonnehuis van Cees en Annemarie, in Exmorra. Een half uurtje van Leeuwarden, Franeker/Sneek: 20 minuutjes. Prima te bereizen en je arriveert op een plek waar je direct ruimte en rust ervaart. We zijn ontzettend dankbaar dat we hier ons zielenwerk kunnen doen.Martin en ik nemen onze instrumenten mee, laten je landen in jezelf en dan mag je je overgeven aan deze YIN-reis.

Details: 
Opgave: stuur me een berichtje via de site www.mikamarieke.nl, of bel/app me via: 06 – 20 17 47 30. Mailen kan via: mika@mikamarieke.nl.

Locatie: Het Zonnehuis, Exmorra – Meerswal 9.
Matten, dekens en kussens aanwezig
Er is ruimte voor 12 mensen.
We laten het doorgaan als er 8 deelnemers op de lijst staan.
Bijdrage: € 25,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top