de Rijdende Bedstede Vlog#12: ‘Niet al te gek doen…’

Ehm. Vrijgezellenfeest! Immers! 

Het is half twaalf als ik vanaf Kromwâl vertrek. Tegen vieren wil ik in Leeuwarden zijn, omdat ik tegen vijven op het station heb afgesproken met de cateraar. Ik had bedacht dat het beter was dat ik de avond voor het vrijgezellenfeest alvast warm in Drenthe zou slapen, in plaats van koud in een bak. Voor vrijgezellenfeestjes moet je fit zijn. Dus op dag 1 van mijn reis slaap ik niet in de bak, maar in een B&B te Assen.

Rijdende Bedstede

In de zomer van 2017 maakte ik een fietstocht door Friesland op mijn bakfiets. Genaamd: ‘De Rijdende Bedstede’. Zo noemde ik hem, omdat ik er ook in kon slapen. Een bed op wielen. Mijn plan was Noord-Nederland te befietsen. Dat liep even anders… Daarover schrijf ik nu. En mijn schrijven deel ik met je, via mijn vlogs en blogs.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top