Dreams do come true!

Wat een lente en zomer beleefde ik dit jaar. Onvoorstelbaar was het ~ en toch zo waar. Mijn droom was een reis te maken op een bakfiets. Een bakfiets waarin ik ook zou slapen. Ik zag het voor me. tekende die droom op papier en deelde het met mensen om mij heen. Twee jaar later, was die fiets er ‘ineens’.

Mijn sponsoren dank ik diep:
jullie geloofden in die droom
en maakten mede mogelijk
dat ‘ie uitkwam.
WAUW.
Dank dank dank! 

Ik was voornemens door Friesland, Groningen en Drenthe te fietsen. Maar wat bleek: de bak had zijn eigen ritme 🙂 Het bleef bij Friesland. Pracht provincie. De bak stond nog altijd in de parkeergarage van Holwert geparkeerd. Ik was in de veronderstelling dat ik nog het wad zou overgaan. Maar het weer is herfstig…Gisteren heb ik hem naar een winterstalling gebracht. Kreeg daarvoor een fantastisch aanbod. Waarvoor ook mijn dank. Dittist. Ditwast. En dittis m’n laatste filmpje in 2017 over mijn avonturen met de Rijdende Bedstede!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top