Tweewielers De Jong to the rescue

Eerst lachte ik mijzelf nog tussen de weilanden door, al slepend met de bak. Ik dacht: het is een mooie dag om een klapband te krijgen! Prachtige vergezichten, zo tussen Koudum en Hindeloopen. In Workum zou ik een fietsenmaker kunnen vinden. Maar toen ik 5 kilometer met de bak had gesleept, dacht ik: Workum? No way!

Ik strandde na een dik uur wandelen in Hindeloopen. Meldde me bij de receptie van de camping en kreeg een prachtig plekje toegewezen. De klapband daar nog even naartoe gesleept en heerlijk geslapen die nacht! De volgende ochtend was daar Jornt, van Tweewielers de Jong uit Wommels. Held! Binnen EEN KWARTIER had hij het gefikst! Kon ik weer verder cruisen, op weg naar Harlingen / Terschelling!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top