Wat vind je het stomste aan je reis?

Maandag, het is een werkdag voor velen. Sinds ik als freelancer door het leven ga, zie ik mijn leven niet als een werkend bestaan, maar als een vakantie, waarin ik op gezette tijden mijn werk doe. Nu ik op mijn Rijdende Bedstede door Friesland trek, is dat gevoel nog sterker. Vandaag heb ik maar één afspraak en dat is die met Annemarie, journalist voor (onder meer) het magazine Seasons. Ze heeft contact met me gezocht en komt langs, samen met Merle, die later ook journalist wil worden.

Zelf hebben ze stoelen mee ~ en koekjes 🙂 “Heb jij nog iets dat je Marieke wilt vragen Merle?”, vraagt Annemarie. “Jawel”, zegt het meisje, terwijl ze even op haar kladblokje spiekt.

Wat vind je tot nu toe echt het stomste aan je reis?

Haha! Oi, die had ik niet zien aankomen. Het stomste? Ik denk lang na. En dan weet ik het. Dat ik zo naïef ben geweest dat je wel maanden in een foetushouding kan liggen in een bakfiets, whaha! Ukkel. Kijk, ’s nachts lig ik wel vaker met de knieën opgetrokken te slapen, maar het is nog wat anders om dat te ‘moeten’. Zo word ik elke nacht wel een keer wakker terwijl ik mijn voeten ergens boven tegen een tentstok heb. Nu het mooi weer is biedt het klepje (mijn bureau!) aan de voorkant van de bak uitkomst: voeten naar buiten!

In september is de uitgave van Seasons. Benieuwd! @ Annemarie en Merle, DANK voor het mooie interview! <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top