Sponsor jij een spaak?

Daarmee sponsor je mijn hele project. En een wiel zonder spaken maakt nog geen wiel. Dus, elke spaak is goud waard. Spaken bieden me stevigheid en laten me mooi soepel over de straten rollen. Ben jij degene die me een soepele rol en een beetje stevigheid toewenst? Sponsor dan een spaak. Het kan nog steeds 🙂

Hoe vaak gaan die wielen straks wel niet rond? Elke spaak draagt een naam…  En bij elke naam heb ik een gezicht. Telkens als dat wiel draait, denk ik even aan jou en dank ik je dat je me helpt mijn fiets-schrijf-yoga-vrije-vogel-droom waar te maken!

Tegenprestatie

Sponsor jij een spaak, dan stuur ik jou tijdens mijn reis een kaartje! Ongetwijfeld vanaf een mooie plek, ik laat het je weten. Misschien treffen we elkaar nog wel ergens onderweg ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top