De BAK en de BOUWER

Jaaaaahhh, zie hier Oebele, uw meedenkende vakman. Hij hoorde twee jaar geleden mijn plan aan en zei doodleuk: “No, dat wol ik wol foar dy meitsje Nomade!” Da’s fijn heh, dat er mensen zijn die ervoor willen zorgen dat jouw droom werkelijkheid wordt.

Het is fijn dat ze niet zeggen:
“Mei ik jo wat freegje?
Doge jo wol?”

Vrij vertaald: “Mag ik u wat vragen, spoort u wel?” Oebele vroeg dat niet. Hij bekeek slechts mijn eerste schets en schudde me de hand. We zijn nu twee jaar later en het is zover. Over een paar dagen vertrek ik met een bakfiets die hij heeft omgebouwd tot de Rijdende Bedstede. Oebele, TIGE TIGE TANK!!

En dank aan AL mijn sponsoren, echt SUPER!!

Meet (Eng.) de bouwer:

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top