Sponsor jij het zadel?

Een zadel, wel zo handig, helemaal als je Noord-Nederland wenst te doorkruisen. Toegegeven: de Rijdende Bedstede heeft al een supermooi ouderwets zadel, maar met het sponsoren van een onderdeel, help je me de fiets op te knappen. Dat niet alleen: we bouwen ‘m nog om tot een slaapplek. Wat je dus ook sponsort, door jouw steun kan ik m’n droom waarmaken!

Tegenprestatie

Natuurlijk staat er wat tegenover. Met het sponsoren van mijn zadel nodig ik je uit voor het speciale yoga-muziek-met-na-afloop-bubbels-arrangement. De enige yogales die ik niet afsluit met thee, maar met een goede fles prosecco. Samen met jou en een selecte groep andere donateurs vieren we het leven, de dromen en de vrijheid!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top