Bevrijdingsdag: VinckieVlogjesPauze

5 mei: Bevrijdingsdag ~ Een jaar geleden vertrok ik om mijn droom te verwezenlijken met mijn Rijdende Bedstede. Nu ben ik een droom aan het maken die ik al vanaf mijn 8e heb: het boek schrijven.

De stok achter de deur zijn de vlogs die ik daarbij maak. Tegelijkertijd heb ik mijzelf daarmee redelijk goed vastgezet. De zelfverkozen deadline om elke vrijdag een ‘vinckievlog’ te plaatsen, zorgt voor een zekere druk. HA! De druk die ik juist zo probeer te vermijden in het dagelijks freelance schrijvend bestaan…! Ukkel.

Mijn leven is gevuld met yoga, muziek, schrijven in opdracht, schrijven voor mijzelf, vloggen en belangrijkst: met een huisje aan de vaart vol liefde.

En de gelukkige Vinck vond zichzelf afgelopen week jankend aan diezelfde vaart. Koortsig. Het bracht me terug bij het moment tijdens mijn reis: toen ik het zwaar had. En ja: richt dan de camera maar eens op jezelf. Ik heb het gedaan destijds. Niet gepost. Nu wel.

Om daarbij aan mijn VrijdagVinckieVlogVolgers te melden: ik haal de druk even van de ketel en ga eerst weer een tijdje schrijven in stilte, zodat er weer wat hoofdstukken klaarliggen. Dan kan ik, zoals afgelopen maanden, weer een tijdje vooruit. Ergo: je hoort weer van me!

Het is tijd voor contemplatie
en genieten van het HIER&NU.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top