De Weide en de Wereld in!

Het is zover! Vandaag vertrek ik. Straks nog even koffie&taart met mijn buurtjes en dan de Weide en de Wereld in! Dittisum: mijn Rijdende Bedstede. Mede mogelijk gemaakt door meer dan vijftig sponsoren, door de mannen van Tweewielers De Jong, door Oebele van Gorkum (Bob de Bouwer) en door tentenmaker Rolph Jeurissen. Mijn bed is verzorgd door Ruurd van der Velde van Slaapcomfort Van der Velde.

Laat het avontuur maar beginnen!

4 thoughts on “De Weide en de Wereld in!”

  1. Dat de frisse lucht jouw haar gaat kammen, jouw ogen de vrije vogels zien vliegen en tegen die je spreekt zie hier vlieg ik, jouw neus de geuren van het land mag ruiken, jij lief mens andere mensen mag ontmoeten, dat jij de uren leeft die de dag voor jou heeft en dat jouw benen zeggen als het genoeg is voor deze dag .
    Dat wens ik jou en heel veel liefs .
    Ciao , ciao tot gauw .

    M . H .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top