Sponsor jij de wijn? Haha!

Goede wijn behoeft geen krans… Ik zie dit (te) gekke plan als de beste wijn die er bestaat. Behoeft geen krans. Je hoeft het alleen maar te proeven en te ervaren. Ik neem je daarin mee. En ja, wel zo leuk als we daar op z’n tijd een goed glas rood bij kunnen drinken. Dus; ik heb Oebele gevraagd om aan de ene kant van de bak een waterreservoir te maken ~ en aan de andere kant van de bak een wijnkistje met kraantje te realiseren. Krijg ik visite? Dan drinken wij op het goede leven en op onze ontmoeting c.q. weerzien! Sponsor jij de wijn? A la vôtre!

Tegenprestatie

Met het sponsoren van de wijn nodig ik je uit voor het speciale yoga-muziek-met-na-afloop-bubbels-arrangement. De enige yogales die ik niet afsluit met thee, maar met een goede fles bubbels (of als je liever wijn drinkt, gezien je dat toch hebt gesponsord.. dan haal ik op deze dag een goede fles voor jou!). Samen met jou en een selecte groep andere donateurs vieren we het leven, de (waargemaakte) dromen en de vrijheid!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top